NOR CURIER 930X122

elevi

Elevii din clasele primare ar putea învăța doar dimineața

Elevii din clasele primare ar putea să învețe doar de dimineață, după cum apare în proiectul Legii învățământul preuniversitar, conform Edupedu.ro.

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

Această prevedere ar urma să intre în vigoare din septembrie 2023.

Iată ce prevede proiectul de lege la art. 25 alin. (1): „Învăţământul primar cuprinde clasa pregătitoare și clasele I- a IV-a, se organizează şi funcţionează cu program de dimineaţă”.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

La art. 29 alin. (1) din Legea Educației Naționale 1/2011 apare că „învățământul primar se organizează și funcționează, de regulă, cu program de dimineață.”

În noul Regulament-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar (ROFUIP), care se va aplica de la 1 septembrie 2022, este precizat că programul este stabilit de consiliul de administrație în cazul școlilor care au cel puțin două schimburi.

Foto descriptiv: Ziua de Cluj

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3