930X122 MAIA

emil constantinescu

EMIL CONSTANTINESCU, OPERAT DE URGENŢĂ

Fostul preşedinte al României Emil Constantinescu (născut în Tighina, dar refugiat la Brăduleț în Argeș împreună cu familia, unde a și copilărit) a suferit un accident casnic în urma căruia şi-a fracturat grav clavicula şi glezna, fiind operat la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila”, informează unitatea medicală.

Citiți și: Renumitul medic Martău: “Suprasolicitarea UPU de la “Județean” poate întârzia actul medical”

Potrivit sursei citate, fostul şef de stat a alunecat, săptămâna trecută, pe o suprafaţă spălată cu detergent. În prezent, continuă recuperarea medicală la reşedinţă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate.

Emil Constantinescu s-a născut la 19 noiembrie 1939 în Republica Moldova. Familia Constantinescu se va refugia în 1943 în satul Brădetu din Argeș. În perioada 1953-1956, Emil Constantinescu a fost elev al Liceului „Nicolae Bălcescu” din Pitești (actualul Colegiu Național I.C. Bătianu).

Citiți și: Bătaie în plină stradă între doi bărbați. Unul a ajuns la spital, iar celălalt la secția de Poliție

„Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază pentru sprijinul acordat”, mai arată unitatea medicală.

Emil Constantinescu a fost președinte al României între anii 1996 și 2000; din 1966 este cadru didactic al Facultății de Geologie a Universității din București.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90