New Profesional Consult 930 x 122

an școlar

EMOȚII MARI ȘI ÎN MIOVENI

Emoții mari și în Mioveni. Festivități de deschidere a noului an școlar 2018-2019 au avut loc astăzi și în orașul Mioveni. Pentru noul an școlar, în Mioveni sunt înscriși mai bine de 5.000 de elevi și preșcolari. Cu ocazia începutului de școală, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a transmis un mesaj public.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

“Orice început de an școlar înseamnă emoții și speranțe, atât pentru copiii care pășesc timid, pentru prima oară, într-o sală de clasă, cât și pentru aceia, mai mari, care revin în mediul școlar.

Dragi elevi, noi, părinții și profesorii, vă garantăm că sunteți cei mai importanți pentru noi și de aceea depunem toate eforturile pentru a vă crea condițiile necesare, care să vă ajute să vă concentrați forțele spre a învăța.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Educația a fost și va rămâne un domeniu de interes major în agenda publică, dar și în planul de investiții al Consiliului Local. În dezvoltarea unei educaţii autentice pentru viaţă a copiilor noștri este esenţială cultivarea unei legături statornice şi a unei cooperări eficiente între şcoală, familie, comunitate locală.

Stimați părinți, vă mulțumesc pentru efortul zilnic pe care îl faceți în susținerea parcursului educațional al copiilor dumneavoastră și vă invit să vă implicați cât mai mult în viaţa şcolii. Doar printr-un parteneriat real şi corect între şcoală şi familie vom putea avea un învăţământ de calitate.

Dragi profesori și directori ai unităților de învățământ, vă mulțumesc pentru munca depusă în trecutul an școlar și vă cer, la rândul dumneavoastră, atașament față de școală, responsabilitate maximă în susținerea actului educațional, înţelegerea profundă a importanței educaţiei în societate și o colaborare cât mai deschisă cu autoritățile administrației locale și județene.”, a transmis Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3