930×122 CAPRA 5

armata

EMOȚIONANT! NOI ABSOLVENȚI LA ȘCOALA MILITARĂ (GALERIE FOTO)

La Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I“ din Pitești a avut loc astăzi ceremonia de absolvire a promoției 2016 „Andrei Mureşanu – 200“.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Cu acest prilej, au primit gradul de maistru militar clasa a V-a 122 de absolvenţi (113 băieţi şi 9 fete) ai programului de studii postliceale cu durata de doi ani – formare maiştri militari. Dintre aceștia, vor fi repartizaţi la Ministerul Apărării Naţionale 61 de absolvenţi (56 de băieţi şi 5 fete), la Administraţia Naţională a Penitenciarelor 28 de absolvenţi (24 de băieţi şi 4 fete) și la Ministerul Afacerilor Interne 33 de absolvenţi.

De asemenea, au primit gradul de sergent 304 absolvenţi (287 de băieţi şi 17 fete) ai programului de studii postliceale cu durata de un an – formare subofiţeri, care vor fi repartizaţi în unităţi ale Forţelor Terestre Române, ale Comandamentului Logistic Întrunit şi ale Comandamentului Comunicaţiilor şi Informaticii.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

La ceremonie, una emoționantă, la care au fost prezente și familiile tinerilor absolvenți (părinți, soți, soții și copii), au participat și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, subprefectul Emilian Dragnea, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, și alți reprezentanți ai administrației publice și militare.

“Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I“ este o instituție emblematică pentru județul Argeș și pentru asta țin să felicit în primul rând conducerea școlii și cadrele didactice. Cu această ocazie, însă, felicit în mod cu totul special absolvenții, dar și familiile lor, care i-au susținut în tot acest timp. Le doresc tuturor multă sănătate și succes în cariera pe care au ales-o!”, a spus Dan Manu, președinte Consiliului Județean Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3