EcoMoto 930×122

epitesti

SIGLA_EPITESTI_2

EPITEȘTI, DIN NOU LIDER DE PIAȚĂ

Vineri, 14 martie, ePitești a fost lider de audiență pe piața presei online din Argeș.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Potrivit trafic.ro, site-ul nostru a avut ieri cel mai mare număr de cititori: 4.193 de vizitatori unici. ePitești a devansat curier.ro, care a înregistrat un număr de vizitatori unici de sub 4.000. Cea mai citită pe ePitești a fost vineri știrea care anunță un eveniment teatral de excepție: spectacolul „Pescărușul”, piesă a lui A.P. Cehov, în care protagoniști sunt actorii Ștefan Bănică și Emila Popescu și care se va juca și în Pitești pe 7 aprilie, cu începere de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Nu este pentru prima dată când ePitești ocupă locul întâi pe piața presei online din județul Argeș din punct de vedere al audienței. De câteva luni încoace ePitești rămâne constant pe podium, în plutonul fruntaș de trei. Le mulțumim cititorilor noștri!

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan spune:

    Bravo epitesti! Sunteti de calitate! Imi placeti foarte mult, din ce in ce mai mult.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90