930 x122 grota rece

județul argeș

ESTIMĂRI METEO: VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Estimări meteo: Vremea în Argeș în următoarele 2 săptămâni. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (6-19 ianuarie 2020) au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș media temperaturilor maxime diurne va crește de la 1…3 grade astăzi până la 7…9 grade pe 11 ianuarie, iar media temperaturilor minime nocturne, de la -8…-6 grade, spre -3…-1 grad, în aceeași perioadă.

Ulterior datei de 11 ianuarie, variațiile termice vor fi nesemnificative până la sfârșitul intervalului de prognoză, astfel că mediile maximelor se vor situa între 4 și 6 grade, iar mediile minimelor, între -5 și -3 grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor în următoarele două săptămâni va fi redusă, conform estimărilor de vreme comunicate de ANM.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3