EcoMoto 930×122

evaluare nationala

    Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a, amânată!

    Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a a fost amânată din cauza grevei profesorilor, notează Antena 3 CNN.

    Citiți și: Oficial! Evaluare Națională și pentru elevi din învățământ primar. Când au loc examenele

    Ministerul Educației anunță că elevii vor susține proba la limba română în 30 mai, iar proba de matematică și științele naturii în 31 mai.

    „A fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul clasei a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022-2023. Astfel, Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii”, s-a arătat în comunicatul publicat pe site-ul edu.ro.

    Citiți și: Evaluare Națională 2024: Încep simulările!

    Sălile în care se realizează testarea de la Evaluare Naţională 2023 sunt, de regulă, chiar sălile de clasă în care elevii susţin orele în mod obişnuit.

    Evaluarea Naţională 2023 la clasa a VI-a se desfășoară în timpul orelor de curs, iar timpul alocat este de 60 de minute pentru rezolvarea subiectelor, la fiecare testare.

    Rezultatele obţinute de către elevi la Evaluare Naţională 2023 nu se anunță public și nu se trec în catalog.

    Notele sunt comunicate de către profesor părinților, individual.

    Foto descriptiv

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90