New Profesional Consult 930 x 122

alexandru moloceniuc

ELEV DE LA „BRĂTIANU”, MEDALIE LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE ASTROFIZICĂ

Colegiul „I.C. Brătianu” își îmbogățește zestrea de medalii. Un elev al prestigioasei unități de învățământ din Pitești a obținut un rezultat deosebit. Alexandru Moloceniuc a primit medalia de argint la Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică, olimpiadă care s-a desfășurat în Craiova în perioada 20-24 aprilie 2016.

Citiți și: Pitești: Un nou proiect încheiat cu succes

Vestea cea bună ne-o dă profesorul pensionar Tit Tihon, din Roman, cel care, cu ajutorul unor teme și teste pe care i le-a trimis elevului pe internet, l-a pregătit temeinic pe Alexandru pentru performanța de acum. Tihon precizează că s-a ocupat de pregătirea elevului din Pitești la rugămintea expresă a președintelui Societății Astronomice Române de Meteori, Valentin Grigore. „Doresc să aduc felicitările mele elevului Alexandru Moloceniuc. (…) Elevul Alexandru este o excepţie prin faptul că a înţeles că numai studiul poate aduce performanţa şi sperăm ca în anul următor să se califice pentru lotul internaţional. Pentru că se poate!”, ne transmite profesorul Tit Tihon.

Alexandru Moloceniuc este elev în clasa a XI-a, la profilul matematică-informatică. La Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică desfășurată în Craiova Alexandru a performat sub îndrumarea prof. Carmen Moțoescu.

Citiți și: Pitești: Un șofer care se dădea mare cu scârțâit de roți a rămas pieton

Cu doar câteva zile în urmă, vă amintim, un alt elev de la Colegiul „I.C. Brătianu” din Pitești a obținut un rezultat remarcabil. Tony Manea, elev în clasa a IX-a, la profilul matematică-informatică/informatică intensiv, a câștigat medalia de aur la Olimpiada Națională de Fizică, eveniment care a avut loc în Timișoara. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/senzational-elev-de-la-bratianu-aur-la-olimpiada-nationala-de-fizica/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90