EcoMoto 930×122

accident

EXCLUSIV! ACCIDENT PE NEGRU VODĂ: A INTRAT CU BOLIDUL ÎN STÂLP

După cum v-am promis, revenim cu detalii și fotografii de la accidentul de circulație care a avut loc aseară, în jurul orei 21, pe strada Negru Vodă din Pitești. Accidentul s-a produs în apropiere de intersecția de la statuia țăranului român.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

În timp ce conducea dinspre Centru către Nord un autoturism Volkswagen Passat CC model nou, un șofer tânăr a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a intrat pe trotuar cu partea din față într-un stâlp din beton de susținere a rețelei de curent electric.

În momentul impactului airbagurile s-au activat, iar șoferul a ieșit nevătămat din autoturism. Tânărul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

Stâlpul a fost, practic, retezat din „rădăcină”. Nu a căzut, însă, în curtea casei pe care o vedeți într-una dintre fotografii, rămânând agățat de cablu.

La ora producerii accidentului ningea și carosabilul devenise alunecos.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3