930×122 CAPRA 5

municipiului

CÂȚI BANI VOR PRIMI CELE MAI „GOSPODARE” ASOCIAȚII DE PROPRIETARI

În perioada 20-21 mai în Pitești vor fi organizate mai multe evenimente care vor marca Zilele Municipiului, cu ocazia împlinirii a 627 de ani de la prima atestare documentară a localităţii.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Bugetul estimat pentru manifestări (care vor include spectacole, simpozioane şi concursul „Cea mai gospodărită asociaţie de proprietari”) este de 200.000 de lei. Cheltuielile cu masa şi cazarea delegaţiilor oficiale care vor participa se vor ridica la 15.000 de lei, iar pentru manifestările artistice şi sportive se vor cheltui 135.000 de lei.

Asociaţia cel mai bine gospodărită din municipiu va primi un premiu de 2.500 de lei, iar pentru fiecare asociaţie câştigătoare din fiecare cartier se va aloca suma de 1.500 de lei.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

Taxa pentru ocuparea temporară a domeniului public de către agenţii economici care vor vinde diverse produse în zona centrală va fi de 15 lei pe zi pentru fiecare metru pătrat.

Detalii despre concursul „Cea mai gospodărită asociaţie de proprietari” puteți citi aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/inceput-concursul-intre-asociatiile-de-proprietari-din-pitesti/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3