New Profesional Consult 930 x 122

piscină

EXCLUSIV! TOLEA ÎȘI FACE PISCINĂ ÎN PITEŞTI!

Primăria Piteşti a lansat un anunţ public pentru elaborarea planului urbanistic de detaliu privind o investiţie privată într-un centru de agrement. Centrul va avea piscină şi locuri de parcare. Va fi situat în zona străzii Prelungirea Craiovei, între benzinăria Rompetrol şi canalul pârâului Geamăna (până în podul spre Târgul Săptămânal). Investiţia va fi realizată de o firmă a omului de afaceri Florea Tolea, care deţine un teren în zonă, situat la sud-vest de Biserica „Sfântul Ioan Valahul”.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Piteștenii interesați pot consulta la Primărie documentaţia aferentă proiectului şi pot formula sesizări, propuneri şi observaţii cu privire la acesta.

În Pitești funcţionează mai multe baze de agrement, unele private, altele ale municipalităţii. (Foto Arhivă: baza de agrement de la intrarea în cartierul Trivale)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3