EcoMoto 930×122

brad prabusit

EXCLUSIV! BRAD PRĂBUȘIT PESTE MAȘINI PARCATE PE BULEVARDUL „BĂLCESCU”! VEZI GALERIE FOTO!

În urmă cu puțin timp un brad s-a prăbușit peste câteva autoturisme parcate în fața blocului L 6 din cartierul piteștean Nord, pe bulevardul „Nicolae Bălcescu”, în direcția de mers spre Centru.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Viceprimarul Cornel Constantin Ionică declară pentru ePitești că bradul a căzut din cauza faptului că era încărcat cu zăpadă. Din fericire, nu au existat victime. Pentru degajare la fața locului a intervenit cu o autospecială un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (Pompieri). Un echipaj al Poliției a asigurat perimetrul, asta și pentru că vârful bradului prăbușit ajungea pe bulevard, în plin trafic auto.

Cornel Constantin Ionică precizează pentru ePitești că probleme similare au mai existat și pe strada „Teilor” și în cartierul Trivale.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90