930 x122 grota rece

100 de ani

EXCLUSIV! ÎNCĂ O PITEȘTEANCĂ LA 100 DE ANI! STĂ ÎN „POPA ȘAPCĂ”!

Municipalitatea va premia încă o piteşteancă ajunsă la venerabila vârstă de 100 de ani. Este vorba de Mariea Păpuşoiu, care locuiește în cartierul Popa Șapcă, pe strada „Sfânta Vineri”.

Citiți și: Pitești. A împlinit 100 de ani și are o poveste incredibilă de viață

Doamna s-a născut pe 20 iunie 1914 în Moşoaia, comună de lângă Pitești. Văduvă de război, Mariea Păpușoiu a fost vreme de opt ani învăţătoare la școala din Moşoaia, iar apoi contabila Bazei de Tratament din Piteşti. Ulterior a lucrat ca telefonistă la Sfatul Popular din Moşoaia, după care a fost casier al unui laborator veterinar. Mariea Păpușoiu va primi din partea Primăriei diploma de „Piteştean centenar”, 1.000 de lei, un tort şi alte cadouri.

Amintim că distincţia a fost instituită anul trecut. (Foto Arhivă: Vera Secară, premiată în aprilie anul trecut pentru împlinirea vârstei de 100 de ani)

Citiți și: (VIDEO) ELEVII DE LA „ODOBESCU”, MARȘ PRIN CENTRUL PITEȘTIULUI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90