EcoMoto 930×122

eugen răducu

EXCLUSIV. PATRONUL DE LA COLIBRI, SCANDAL CU PRIMĂRIA. A VENIT POLIȚIA

Exclusiv. Patronul de la Colibri, scandal cu Primăria. A venit Poliția. Un scandal a avut loc în această dimineaţă în vecinătatea restaurantului Colibri, de pe bulevardul I.C. Brătianu din Piteşti. Protagoniști: patronul restaurantului, Eugen Răducu (foto medalion), și reprezentanți ai municipalității piteștene, mai exact angajați ai Administrației Domeniului Public (ADP).

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Motivul? Primăria, prin ADP, vrea să amenajeze o parcare publică cu plată în zona de lângă restaurantul Colibri, iar patronul Eugen Răducu se opune. La fața locului, pentru a liniști apele, a fost nevoie de prezența Poliției Naționale și Locale.

Primăria spune că terenul se află în proprietatea municipalității. În schimb, Eugen Răducu ar susține că el este, în realitate, proprietarul.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

”Facem parcare lângă Colibri, avem cadastru pe acel teren și el (n.r. – patronul de la Colibri) ne-a făcut plângere penală că este al lui. A venit și Poliția Națională și a zis că, dacă avem cadastru, să facem parcare și la sfârșitul procesului să se facă ce dictează justiția”, precizează pentru ePitești Sorin Apostoliceanu, viceprimar cu atribuții de primar al Piteștiului.

Am cerut lămuriri și de la Poliția Argeș. ”Starea conflictuală are la bază un litigiu de fond funciar, există o cauză pe rolul instanței civile. Patronul de la Colibri a solicitat intervenția Poliției. Nimeni nu a fost amendat”, ne precizează Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

”Împreună cu cei de la ADP a fost și un echipaj de intervenție. Patronul de la Colibri a sunat la 112, dar situația nu a impus și intervenția echipajului nostru. Cei de la ADP au terminat de trasat locurile de parcare”, ne declară, la rândul său, Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Pe 22 noiembrie 2018, Consiliul Local Piteşti a decis amenajarea în municipiu a mai multor locuri de parcare cu taxă. Printre zonele vizate se număra şi vecinătatea restaurantului Colibri.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3