Donaris 930 x 122

banca

mascati123

EXCLUSIV! PITEȘTEAN BĂNUIT CĂ A JEFUIT O BANCĂ DIN TRIVALE, REȚINUT AZI! PREGĂTEA UN ALT JAF!

Astăzi polițiștii piteșteni au identificat şi reţinut un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Piteşti, bănuit de comiterea unei tâlhării asupra unor angajaţi de la o agenţie bancară din cartierul Trivale şi a două tentative de tâlhărie.

Citiți și: Lovitură mare pentru clienții unei bănci importante! Nu mai pot face aceste plăți

În urma cercetărilor făcute de-a lungul timpului de Poliție, a reieşit faptul că pe 8 februarie 2013 bărbatul ar fi pătruns într-o agenţie bancară din Piteşti, purtând pe cap o cagulă. Sub ameninţarea cu un pistol, le-ar fi determinat pe două angajate să-i dea sumele de 17.100 de lei, 1.540 de euro şi 200 de dolari. De asemenea, la jumătatea lunii iunie a acestui an cel în cauză ar fi încercat, prin utilizarea unui pistol de tip air soft, să îl deposedeze de bani pe un bărbat în timp ce acesta se afla în autoturismul său personal, staţionat pe o stradă din Piteşti. Tot în luna iunie suspectul ar fi intrat într-un magazin, unde, amenințând tot cu un pistol de tip air soft, i-ar fi solicitat vânzătoarei banii din vânzări. Investigaţiile au relevat că bănuitul ar fi pregătit și săvârşirea unei alte infracţiuni de tâlhărie, la o unitate deţinătoare de valori monetare din Piteşti, folosind ca ameninţare un dispozitiv artizanal pe care l-ar fi confecţionat. Poliţiştii au ridicat dispozitivul, în vederea cercetărilor.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Doi soți, atacați în propria casă! Agresorul, reținut pentru tentativă de omor

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90