New Profesional Consult 930 x 122

colegiul bratianu

EXCLUSIV! ȘOCANT ȘI REVOLTĂTOR! O BUCATĂ DIN TAVAN, PRĂBUȘITĂ LA COLEGIUL „BRĂTIANU”!

Incredibil! Revoltător! Clădirea, veche, în care funcționează cea mai galonată instituție de învățământ preuniversitar din Pitești, Colegiul „IC Brătianu”, este de ani și ani de zile un pericol pentru elevi și profesori.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Autoritățile s-au scremut, iertați-ne cuvântul, oricum prea blând, acoperindu-se de penibil, de scuze și de hârtii, fără a trece urgent la consolidarea, repararea și renovarea clădirii. Abia de câteva zile, după cum declară pentru ePitești Elena Vlad, director al Colegiului, s-a deschis șantierul de lucru. Târziu. Foarte târziu.

Recent, foarte recent, o bucată din tavan s-a desprins și s-a prăbușit! S-a întâmplat pe unul dintre holurile Colegiului, chiar la intrarea în sala de cursuri numărul 7, acolo unde învață elevii de la clasele a X-a B și a XII-a F, sală aflată în apropierea bibliotecii. Marele noroc a fost că bucata din tavan s-a prăbușit după încheierea orelor, probabil în cursul nopții de marți spre miercuri, 25 spre 26 februarie. Dacă s-ar fi întâmplat ziua? În timpul pauzei? Sau în timp ce un elev sau un profesor ar fi ieșit sau ar fi intrat în sala numărul 7? Vă dați seama? Înțelegeți? Cu atât mai mult cu cât tavanele la Colegiul „IC Brătianu” sunt foarte înalte!

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Contactată telefonic de ePitești, Elena Vlad, directorul Colegiului, afirmă că, în urmă cu ani, în porțiunea respectivă de tavan se formase o gaură ca urmare a ploilor căzute prin acoperișul care, la rândul lui, este sub orice critică. Gaura a făcut obiectul unor reparații. Vlad nu mai știe exact acum câți ani au fost operate reparațiile respective. Rezultatul, însă, se vede! În această dimineață molozul și bucățile de cărămidă căzute au fost curățate, iar gaura – reparată sau… astupată cu o placă (vezi foto 2 și 3).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • anonim spune:

    Bucata de tavan a cazut cand elevii erau la scoala , norocul a fost ca s-a intamplat in timpul unei ore si nu in pauza..

  • Marian Fratica spune:

    Sunteți singurul ziar care a scris despre ce s-a întâmplat la CNICB. Restul tăcere si iar tăcere! Sau mai bine zis lins si pupat in dos primăria si pe domn pendiuc… Halal oameni ! O ancheta ceva, alea alea, de la primărie sau îșj ? Sau așteptăm sa moara vreun elev sau profesor … Se aude domnu’ tudosoiu, prof de sport la CNICB si prim vice la îșj ? Se aude ? Doamna director Vlad ? Se aude ? Domn’ primar ? Domnu’ zidaru fost prof de informatica la același prestigios colegiu si mare viceprimar al orașului Pitești ? Se aude doamnelor si domnilor ? Din păcate nu o sa auziti… Sa va vad când o sa se întâmple vreo tragedie ceva, atunci sa va vad fețele …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90