NOR CURIER 930X122

municipiul pitești

EXPERIMENT EȘUAT. POLIȚIA LOCALĂ REVINE LA PATRULELE AUTO

Polițiștii locali piteșteni ar urma să patruleze din nou cu mașinile de serviciu începând de la 1 decembrie 2019, potrivit unor surse din instituție.

Citiți și: Pitești. Atenție: Pericol mare în Trivale!

Conducerea Poliției Locale ar fi decis să nu prelungească aberantul “experiment” al patrulelor pedestre, valabil pe perioada lunii noiembrie.

“Experimentul” a provocat nemulțumire în rândul cetățenilor, care au constatat că polițiștii locali intervin cu mare întârziere la sesizările lor tocmai din cauza acestei idei prostești.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

“Consider că este o tâmpenie hotărârea Primăriei ca Poliția Locală să nu mai folosească mașinile din dotare. Faci un apel, iar bieții polițiști se scuză că nu pot ajunge în timp util pentru că sunt PE JOS! Și ca să vii pe jos din Centru până în Găvana III, îmi cer scuze, dar nu mai este o intervenție, este un fel de a ne cunoaște!”, ne scrie indignat, pe bună dreptate, un piteștean.

Pe 18 octombrie, Biroul de presă al instituției anunța că pe parcursul lunii noiembrie 2019 „activitatea operativă a polițiștilor locali se va desfășura, cu precădere, în echipe de patrulare pedestră”. Instituția motiva că se dorește astfel „apropierea polițiștilor locali de cetățeni, preîntâmpinarea problemelor curente și menținerea unui climat de liniște și ordine publică în orașul nostru”.

Zece zile mai târziu, Poliția Locală a realizat că face o prostie, avertizând că “intervențiile noastre, solicitările telefonice vor solicita mai mult timp”. Cu toate acestea, nu a renunțat la “experiment”, aflat și în prezent în plină desfășurare, spre nemulțumirea piteștenilor care apelează la serviciile agenților din teren.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3