930×122 CAPRA 5

aer

Explicația patronului benzinăriei, de ce era aer în loc de benzină

Protecţia Consumatorilor: O pompă de la o benzinărie din judeţul Argeş contoriza în gol combustibilul livrat

Citiți și: Poliția, detalii de ultima oră cu privire la bătaia în care a fost implicat manelistul Dani Mocanu!

O pompă de combustibil la staţia Fuel One din Căteasca, judeţul Argeş, contoriza costul cantităţii de combustibil livrate, ca şi când ar fi fost distribuită în mod real, dar în fapt containerul de combustibil era gol, este concluzia inspectorilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Argeş, din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, în urma unui control desfăşurat miercuri.

Citiți și: Video – Pitești: Benzinăria Petrom de la Podul Viilor, blocată de protestatari

Despre acest subiect ePitești.ro a scris ieri, detalii AICI.

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, în data de 10.08.2022, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Argeş din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia a desfăşurat o acţiune de control la staţia Fuel One din Căteasca, judeţul Argeş. Situaţia prezentată se referea la faptul că o pompă de combustibil funcţiona în continuare, deşi rezervorul corespunzător era gol, şi contoriza costul aşa-zisei cantităţi de combustibil livrate, ca şi când ar fi fost distribuită în mod real.

Aceasta a fost confirmată la faţa locului de reprezentanţii operatorului economic şi „justificată” cu faptul că rezervorul (tip container) a fost epuizat.

Din relatările verbale comisarii CJPC Argeş au înţeles că, deşi la golirea rezervorului, pompa s-a oprit iniţial – fapt care ar fi fost surprins pe camerele video de supraveghere – ulterior aceasta nu s-a blocat şi a continuat să funcţioneze„, se arată într-un comunicat de presă al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Potrivit sursei citate

La faţa locului, reprezentanţii companiei au comunicat verbal comisarilor că persoana respectivă ar fi alimentat, totuşi, în mod real, cu o cantitate consistentă de combustibil pe care nu a mai plătit-o, cu titlul de gest comercial din partea operatorului economic.

Furtul de la pompă nu este singura neregulă de la benzinărie!

Controlul inspectorilor de la protecţia consumatorilor a fost extins şi la produsele comercializate (ambalate). Astfel, în unitate nu erau prestate servicii de alimentaţie publică, dar au fost constatate abateri referitoare la afişarea preţurilor şi la alte detalii de informare.

Acţiunea comisarilor argeşeni nu s-a încheiat încă în ceea ce priveşte operatorul economic menţionat, iar în zilele următoare vor fi verificate şi alte informaţii şi documente referitoare la această situaţie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

 • Toma Aurelian spune:

  Autoritatea statului adormit poate comunica și ce sancțiuni a aplicat. Într-o dimineață am transferat o sumă de bani din cardul de salariu in cardul de la Rompetrol, alimentez și surpriza transferul banilor nu sa realizat, eu neștiind ca transferul a întârziat vreo trei ore și jumătate. Arătând că eu am transmis banii la o anumită ora, arătând disponibilitate ,cu print după transfer, și pe baza cardului la firma de carburanți ,eram o persoana a cărei identitate era clară , ce credeți ? Mă anunțat că anunță poliția. Pentru că sistemul captiv in are ne ducem viața cu ocazia internetului.
  Eu trebuia să fiu nemotivat la serviciu pentru că nu merge rețeaua? Ce părere aveți despre sechestrarea unui om pe motiv de neplata ,afirmația lucrătorilor de la peco, eu demonstrând că sistemul are vicii de procesare. Până la urmă să rezolvat in modul indicat de mine. Altfel stăteam în peco?!!

 • Nu-i bai spune:

  Cine te pune să faci card la ăia? Plătești cu bani, normal și nu ai nicio grijă. Vrei cu cardul, cu telefonul, cu cipul din nu știu ce membru, atunci îți asumi riscuri.

 • Forumistă l'Ambre spune:

  @Nu-i bai
  Pe cine semeni tu, atâta de ‘teligent?

 • Marian spune:

  Dacă a văzut că iese aer în loc de combustibil, de ce nu s-a oprit din alimentare?

 • Andrei spune:

  Ești în epoca de piatra pretine.

570 X 90 CAPRA 3