Donaris 930 x 122

apa canal

FACTURILE LA APĂ ȘI CANALIZARE POT FI PRIMITE EXCLUSIV ONLINE

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţa utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare că pot opta pentru primirea exclusiv online a facturii fiscale reprezentând contravaloarea serviciilor prestate de societate.

Citiți și: Ziua Mondială a Apei aniversată de societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti

Clienţii care doresc să beneficieze de primirea facturii la apă şi canalizare în format electronic pe adresa de e-mail au această posibilitate prin crearea unui cont accesând site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea Clienţi-Servicii online.

Principalele beneficii ale primirii prin e-mail a facturilor la apă şi canalizare:

Citiți și: Noi măsuri la Apă Canal Piteşti. Este vizată o categorie aparte de consumatori

-reducerea duratei de transmitere a facturii către clienţi;

-rapiditatea în luarea deciziei efectuării plăţii;

-acces în timp real la informaţii (posibilitatea de vizualizare a facturii imediat ce aceasta este disponibilă);

-arhivarea electronică a facturilor, cu impact minim asupra mediului;

-gratuitatea serviciului (societatea APĂ CANAL 2000 nu le percepe nici un cost suplimentar clienţilor care au cont online).

IMPORTANT! În momentul în care un client a optat pentru primirea facturii în format electronic pe adresa de e-mail, nu va mai primi facturile emise de S.C. Apă Canal 2000 S.A. pe suport de hârtie. Revenirea la primirea facturii tipărite pe suport de hârtie se poate face, însă, oricând și fără costuri suplimentare. Reactivarea  acestei opţiuni se va realiza în termen de maximum 30 de zile de la data la care furnizorul de apă şi canalizare primeşte în acest sens o solicitare din partea clientului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90