NOR CURIER 930X122

dna

politia

FEMEIA GĂSITĂ MOARTĂ ÎN RÂUL ARGEȘ S-AR FI SINUCIS DE FRICĂ SĂ NU FACĂ PUȘCĂRIE

Femeia din Mioveni găsită decedată weekend-ul trecut în râul Argeș, în zona cartierului piteștean Prundu, s-ar fi sinucis de frică să nu ajungă în închisoare.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Potrivit Mediafax, femeia, de 54 de ani, fusese audiată la Direcția Națională Anticorupție Pitești în dosarul în care medici de la Casa Județeană de Pensii Argeș sunt acuzați că, în schimbul unor șpăgi, ar fi ajutat la pensionarea sau la prelungirea pensionării frauduloase pe caz de boală a unor persoane care, în realitate, sunt apte de muncă. Citând surse din rândul anchetatorilor, Mediafax informează că femeia ar fi lăsat un bilet de adio în care ar fi scris că preferă să moară decât să ajungă să fie condamnată la pușcărie.

Despre dosarul instrumentat de DNA puteți citi detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/doua-doctorite-de-la-casa-de-pensii-arges-retinute-de-dna/.

Citiți și: Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Vești proaste pentru cei care le așteaptă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90