930X122 MAIA

contrabanda

FEMEIE DIN MIOVENI, ACUZATĂ DE CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Poliţiştii argeșeni ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal cu acuzații de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Mai exact, este vorba de contrabandă de țigări, faptă de care e acuzată o femeie în vârstă de 43 de ani din orașul argeșean Mioveni.

Prejudiciul creat bugetului de stat a fost stabilit la 62.541 de lei.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată.

Reamintim că pe 8 mai poliţiştii argeșeni au făcut două percheziţii, una la sediul unei societăţi comerciale, iar cealaltă la domiciliul femeii, bănuită de contrabandă şi deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal. Acţiunea a fost organizată după ce cu o zi înainte poliţiştii din Mioveni găsiseră într-un autoturism 100.000 de ţigări nefiscalizate din Republica Belarus (foto).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3