Donaris 930 x 122

incendiu

FEMEIE PANICATĂ. ORE DE COŞMAR

Femeie panicată. Ore de coşmar. Azi noapte, în jurul orei 2:15, trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detașamentele de Pompieri Costești și Bradu au intervenit în comuna Recea.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Urgenţa a fost la un incendiu izbucnit la o anexă a unei case de locuit, ulterior flăcările propagându-se la mai multe construcții din apropiere.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 350 de mp. La intervenție a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Izvoru, cu o autospecială cu apă și spumă. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale proprietarei, în vârstă de 67 de ani, cu atac de panică, ulterior femeia fiind transportată la spital.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Au ars casa, o bucătărie de vară și trei anexe gospodărești, pe o suprafață de circa 350 de mp. Cauza va fi stabilită.

Intervenția a fost una dificilă având în vedere cantitatea mare de material combustibil și suprafața pe care se manifesta incendiul. Acțiunea de stingere a durat nu mai puţin de 7 ore. (Foto Arhivă: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90