EcoMoto 930×122

absolvire

FESTIVITATE DE ABSOLVIRE (GALERIE FOTO)

Festivitate de absolvire. Promoția 2013-2017 a Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” din orașul Mioveni a ajuns la finalul studiilor, iar astăzi a avut loc festivitatea de absolvire.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

În timpul festivității, organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, absolvenţii și-au luat rămas bun de la profesori și de la liceul în care au învăţat timp de 4 ani.

Au participat profesori ai liceului, reprezentanți ai autorităților locale, părinți și rude ale proaspeților absolvenți.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Evenimentul a făcut parte din suita de acțiuni organizate cu ocazia Zilelor Liceului. Vor fi două zile cu întreceri sportive, activități culturale și artistice, cu expoziție de fotografie și alte manifestări, destinate atât elevilor, cât și actualilor sau foștilor profesori de la „Iulia Zamfirescu”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90