930×122 CAPRA 5

furt

Fetiță de 8 ani, prinsă furând mâncare dintr-un supermarket!

Sărăcia a împins-o pe o fetiță de 8 ani să fure din supermarket, trimisă fiind chiar de mama ei.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Întâmplarea a avut loc în Rădăuți, Suceava.

Copila a fost surprinsă de un angajat al supermarket-ului încercând să sustragă alimente în valoare de 250 de lei, notează cotidianul Adevarul.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Omul a oprit-o pe fetiță și a sunat la 112.

Ajunși la fața locului, polițiștii au sesizat că fapta se confirmă și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar produsele au fost returnate magazinului.

Potrivit sursei citate, micuța provine dintr-o familie săracă și are mai mulți frați. Asta ar fi împins-o pe aceasta să fure.

Ulterior, polițiștii au mers și acasă la fetiță, unde au identificat-o pe mamă. Agenții au discutat cu femeia și au condus-o la secție, pentru audieri, fiind vorba despre o faptă săvârșită de fiica ei minoră.

Totodată, mama a fost sancționată contravențional pentru că nu a luat măsuri astfel încât fiica ei să nu săvârșească infracțiuni.

Foto descriptiv: StiriDB

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90