Donaris 930 x 122

buzoești

FETIȚĂ DIN ARGEȘ DATĂ DISPĂRUTĂ, GĂSITĂ TEAFĂRĂ ȘI NEVĂTĂMATĂ

Fetiță din Argeș dată dispărută, găsită teafără și nevătămată.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

„În seara zilei de 22 septembrie 2019, polițiști ai Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani din localitatea Izvoru cu privire la faptul că nepoata sa, în vârstă de 8 ani, a plecat din curtea locuinței și nu a mai revenit.

Din primele verificări a rezultat că minora locuise anterior pe raza altui județ, nefiind familiarizată cu împrejurimile.

Citiți și: Poliția, anunț de ultim moment despre copila dată dispărută

În cel mai scurt timp, în vederea identificării minorei, la nivelul Poliției Orașului Costești s-au constituit echipe de căutare, împreună cu localnici.

Totodată, la fața locului s-a deplasat un câine de urmă din cadrul IPJ Argeș, fiind solicitat și sprijinul ISU Argeș și IJJ Argeș (n.r. – Jandarmeria).

Până la sosirea acestora, minora a fost găsită de localnici și polițiști pe raza aceleiași localități.

În urma verificărilor s-a stabilit că nu a suferit vătămări și nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predată aparținătorilor”, ne-a comunicat cu puțin timp în urmă Biroul de presă al Poliției Argeș.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90