New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

FIRMĂ DIN SINGAPORE, INTERESATĂ DE TRANSPORTUL DIN PITEȘTI

13 firme şi institute specializate din ţară şi din străinătate (inclusiv din Singapore!) au depus oferte în sistemul electronic de achiziţii publice pentru a elabora studiul cu privire la Planul de Mobilitate Durabilă al municipiului Piteşti.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Primăria va plăti suma necesară pentru realizarea studiului. Ulterior va depune un proiect la Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia pentru accesarea de fonduri europene. Cu banii europeni ar urma să fie amenajate noi staţii de autobuz, trasee pentru autovehiculele de mare tonaj, piste pentru bicicliști și trasee pentru transport metropolitan de călători. De asemenea, ar urma să fie cumpărate şi autobuze electrice.

Durata de elaborare a studiului va fi de 8 luni. Printre firmele ofertante se numără şi SC Metroul SA din Bucureşti, iar dintre instituţii se evidenţiază Universitatea Politehnică din Capitală.

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

Despre intenția Primăriei Pitești de a cumpăra autobuze electrice, detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/autobuze-electrice-in-pitesti-primaria-anunta-primul-pas/.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441