930×122 CAPRA 5

anaf

FISCUL ARGEȘEAN, INVITAȚIE PENTRU CONTRIBUABILI

Fiscul argeșean, invitație pentru contribuabili.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Miercuri, 10 aprilie 2019, de la ora 12, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (Pitești, bulevardul Republicii, nr. 118), contribuabilii vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la Spaţiul Privat Virtual şi întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare pentru anul 2018.

Specialiştii ANAF vor prezenta şi calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii aprilie 2019, precum şi noutăţi legislative.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3