930×122 CAPRA 5

contribuabili

FISCUL DIN ARGEȘ ANUNȚĂ

Fiscul din Argeș anunță. Contribuabilii din Mioveni şi localităţile învecinate pot beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la completarea şi depunerea formularului 230 şi a Declaraţiei Unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Informația ne este furnizată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Întâlnirea cu specialiștii Fiscului argeșean se va desfășura miercuri, 16 mai 2018, de la ora 12, în sala de consiliu din sediul Primăriei Mioveni.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Vor fi prezentate și calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii mai 2018 și serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual).

Contribuabilii interesaţi să participe se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (AICI), selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3