SMART KIDS 930X122

anticorupție

FLAGRANT ANTICORUPȚIE LA ÎNMATRICULĂRI AUTO

„Pe data de 1 octombrie 2019, ofițerii Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Argeș, împreună cu lucrători din cadrul DOS-BOS Pitești, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au prins în flagrant o femeie după ce a primit de la un martor denunțător suma de 950 de lei pentru pretinsul ajutor oferit de un cunoscut al acesteia în vederea înmatriculării unui autoturism.

Citiți și: O femeie fără adăpost, reținută! Motivul este halucinant!

În fapt, femeia, în calitate de administrator al unei firme de întocmire a dosarelor auto, a primit banii de la denunțător pentru a-i da unui bărbat, cunoștință a sa, în condițiile în care, anterior, acesta se înțelesese cu denunțătorul ca, în schimbul a 200 de euro, să intervină pe lângă funcționarii structurii de specialitate pentru înmatricularea unei mașini la mâna a doua.

Față de această situație, a fost formulat denunț la Serviciul Județean Anticorupție Argeș, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant.

Citiți și: Argeş: Femeie cercetată penal pentru vânzarea de materii explozive

Ca urmare a prinderii în flagrant, femeia a fost condusă la sediul unității de parchet pentru cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență, iar față de bărbatul în numele căruia a primit banii s-a emis mandat de aducere în vederea audierii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. La finalul audierii, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului bărbat și cercetarea în stare de libertate a suspectului femeie. Cercetările în cauză continuă”, a informat astăzi Direcția Generală Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Argeș într-un comunicat de presă. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3