New Profesional Consult 930 x 122

furt

FLAGRANT ÎN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL

Flagrant în Târgul Săptămânal. Patru femei de etnie romă din comuna Băiculești au fost reținute ieri de Poliție, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub acuzația de furt.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Femeile (de 60, 50, 23 și 17 ani) ar fi fost prinse în flagrant delict de polițiștii din Albota și de jandarmi, ne-a informat în urmă cu puțin timp Biroul de Presă al Poliției Argeș.

În timp ce erau în Târgul Săptămânal (târg aflat pe teritoriul comunei Bradu, dar administrat de Primăria Pitești), cele patru ar fi furat din buzunare 1.350 de lei de la doi bărbați, de 58 și, respectiv, 71 de ani.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Banii au fost recuperați de polițiști și înapoiați părților vătămate.

Poliția a făcut dosar penal și le-a reținut pe cele patru femei pentru 24 de ore. Astăzi vor fi duse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive (arest preventiv pentru 30 de zile sau control judiciar pentru 60 de zile). (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90