NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

tecau_cj

FLORIN TECĂU, ȘOCAT DE ATACUL TERORIST DIN PARIS

În numele Consiliului Județean Argeș, președintele instituției, Florin Tecău, transmite un mesaj de condoleanțe în urma atacului terorist de ieri din Paris.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

„Ne exprimăm profundul regret și condoleanțele pentru jurnaliştii căzuţi victime ale atacului terorist din 7 ianuarie, de la Paris. Libertatea de exprimare este unul dintre drepturile fundamentale ale cetățeanului, iar cei care practică această meserie, cu pasiune şi dăruire, trebuie să fie protejaţi şi dreptul lor la opinie respectat, chiar dacă nu este întotdeauna comod și pe placul tuturor. Atrocitatea acestui atac la libertatea presei ne șochează și dorim să transmitem solidaritatea noastră față de familiile victimelor și de națiunea franceză, de care ne leagă o puternică legătură, în mod deosebit prin proiectele şi parteneriatele dezvoltate între judeţul Argeş şi Franța.

Acest act terorist este o lovitură la adresa democraţiei, care afectează nu doar Franţa, ci întreaga comunitate internaţională, nu doar drepturile poporulului francez, ci drepturile și libertățile noastre, ale tuturor, de cetățeni europeni.”, scrie în mesajul transmis în urmă cu puțin timp de președintele Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3