930X122 MAIA

albeștii de argeș

FOC ÎN BAR! MÂNĂ CRIMINALĂ?

Azi noapte, în jurul orei 1:40, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un altul cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în satul Ungureni din comuna Albeștii de Argeș. Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bar.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Pompierii au lichidat focul. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, au ars două canapele, o masă, veselă și un geam termopan cu ramă din lemn. Nu au fost victime.

Interesantă este concluzia specialiștilor de la ISU Argeș în ceea ce privește cauza: “crearea intenționată sau din culpă a condițiilor pentru a genera incendiul”. Cel puțin deocamdată, Poliția nu a anunțat că ar avea un suspect sau un cerc de suspecți. (Foto Arhivă: opiniatimisoarei.ro)

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3