EcoMoto 930×122

incendiu

FOC ÎN ȘTEFĂNEȘTI!

Pompierii au avut ieri două intervenții în orașul argeșean Ștefănești.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Mai întâi, la ora 17:10, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă nelocuită. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 20 de mp. Cauza? “Jar sau scântei purtate de vânt”, după cum precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Doar 10 minute mai târziu, la ora 17:20, un alt echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în cartierul Zăvoi, de această dată pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars circa 1.500 de mp de vegetație uscată și mărăciniș. Cauza? Ca în multe, în prea multe alte cazuri, arderea necontrolată de către proprietari a vegetației uscate. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3