NOR CURIER 930X122

elevi

FORȚE NOI LA JANDARMERIA ARGEȘEANĂ

Forțe noi la Jandarmeria argeșeană. În perioada 16 mai-6 septembrie 2019, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș își vor desfăşura stagiul de practică 46 de elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Elevii au venit astăzi la unitate, au fost prezentaţi personalului unităţii şi repartizaţi să-şi desfăşoare activitatea în structurile operative.

Pe parcursul stagiului de practică, elevii vor desfăşura misiuni atât de menţinere şi asigurare a ordinii publice, cât şi de pază şi protecţie instituţională. În toată această perioadă vor fi îndrumaţi de către tutorii profesionali stabiliţi.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

La finalul stagiului, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative, care vor fi transmise instituţiei de învăţământ din care provin.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90