930×122 CAPRA 5

anl

locuinte_anl

A FOST PUBLICAT PROIECTUL DE REGULAMENT PENTRU CUMPĂRAREA LOCUINȚELOR ANL DIN PITEȘTI

Primăria Pitești a publicat astăzi pe site-ul instituției proiectul de hotărâre referitor la regulamentul de vânzare a locuințelor ANL din municipiu. Este vorba de locuințele actualmente închiriate tinerilor, locuințe situate în blocuri din cartierele Găvana, Nord și Trivale.

Citiți și: Pitești. Șoferul unui mastodont a dat de necaz în oraș

Proiectul se va afla în dezbatere publică timp de zece zile calendaristice începând de azi. În această perioadă pot fi lăsate în scris opinii, sugestii și propuneri prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum şi la sediul Primăriei, la compartimentul de relaţii publice, intrarea D.

Cei interesați pot consulta proiectul accesând următorul link: http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/pitesti/Stiri.nsf/0/4FCFC73DB975A662C2257D560031A1DF/$FILE/HCL%20regulament%20vanzare%20locuinte%20ANL.pdf.

Citiți și: Se schimbă tot! Îți trebuie acordul tuturor vecinilor!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90