Donaris 930 x 122

csat

FOSTUL ȘEF AL JANDARMERIEI REVINE

Fostul șef al Jandarmeriei revine.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

„În vederea consolidării echipei de conducere a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi asigurării unei continuităţi la comandă, până la obţinerea avizului CSAT (n.r. – Consiliul Suprem de Apărare a Țării), începând din data de 23 august 2018, colonelul Cucoş Gheorghe-Sebastian a fost împuternicit în funcţia de prim-adjunct al inspectorului general al IGJR.

Reamintim că acesta a promovat concursul pentru funcţia de inspector general al Jandarmeriei Române, dar numirea în această funcţie este condiţionată de avizul CSAT.”, informează Ministerul Afacerilor Interne.

Citiți și: Icoană făcătoare de minuni venită de la Athos, „păzită” de jandarmi

Deoarece nu mai avea posibilitatea legală să îi prelungească interimatul, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a cerut președintelui României avizul pentru numirea „plină” a lui Cucoș la șefia instituției, dar Klaus Iohannis a refuzat.

Mai exact, Administrația Prezidențială a anunțat că o decizie referitoare la eventuala numire definitivă a lui Sebastian Cucoș la conducerea Jandarmeriei va fi luată de Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) doar după încheierea anchetei asupra violențelor de la protestul de vineri, 10 august 2018, din Piața Victoriei din București.

Prin urmare, Carmen Dan a fost nevoită să numească un nou interimar: pe fostul adjunct, colonelul Ionuț Cătălin Sindile (subiectul pe larg, AICI). (Sursă foto: libertatea.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3