NOR CURIER 930X122

condoleante

FRF ȘI AUTORITĂȚILE JUDEȚENE TRANSMIT CONDOLEANȚE

Consiliul Județean deplânge moartea maestrului Leonte Ianovschi și adresează condoleanțe familiei îndoliate. „Conducerea Consiliului Judeţean Argeş deplânge trecerea în nefiinţă a domnului Leonte Ianovschi, unul dintre cei mai valoroși oameni ai sportului argeșean, cetățean de onoare al Argeșului și Muscelului. Dispariția sa reprezintă o mare pierdere pentru fotbalul românesc, antrenorul emerit Leonte Ianovschi fiind unul dintre cei mai mari descoperitori de talente ale sportului cu balonul rotund, o adevărată legendă a fotbalului. În aceste clipe încărcate de durere suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, scrie în mesajul transmis de conducerea Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

„Instituția Prefectului județului Argeș îşi exprimă profundul regret pentru pierderea singurului antrenor emerit din fotbalul argeșean și a unuia dintre cei mai mari descoperitori de talente din fotbalul românesc, Leonte Ianovschi. În aceste momente de tristeţe suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, acesta este mesajul de condoleanțe al prefectului Mihai Oprescu.

Și Federația Română de Fotbal a dat astăzi publicității un mesaj de condoleanțe: „Federația Română de Fotbal își exprimă durerea pentru pierderea unui important om din fotbalul românesc. Leonte Ianovschi s-a stins ieri din viață la vârsta de 88 de ani. Născut în Chișinău pe 13 martie 1926, Ianovschi a jucat fotbal în Craiova și Pitești, unde și-a și început cariera de antrenor. Acolo a descoperit și a promovat nume importante din fotbalul românesc, precum Nicolae Dobrin, Ștefănescu, Olteanu, Prepurgel, Niță, Mihai Zamfir, Radu III, Turcu, Toma II. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 12 iulie, de la ora 12, la cimitirul ”Sf. Gheorghe”, lângă stadionul din Trivale.” (Foto: ovidiuciutescu.wordpress.com)

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90