New Profesional Consult 930 x 122

beatrice mustocea

FRUMOASĂ ȘI DEȘTEAPTĂ! O ELEVĂ DE AUR A COLEGIULUI „BRĂTIANU”!

Tinerii talentaţi cu rezultate excelente la învăţătură care ridică prestigiul liceelor din judeţ prin performanțele lor deosebite nu sunt tocmai uşor de convins să fie mediatizați. Cei mai mulți preferă să nu se laude şi să cucerească cu modestie concursuri şi olimpiade şcolare. Este şi cazul elevei Beatrice Mustocea. Ea a câştigat locul 1 pe ţară reprezentând Colegiul Naţional „I.C Brătianu” din Pitești, la nivelul clasei a X-a, la etapa naţională a olimpiadei de limba engleză desfăşurată anul trecut în Craiova.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„Am participat încă din generală la olimpiadele de română, franceză și fizică, iar la concursuri de engleză particip chiar din clasa a IV-a şi am câştigat diferite competiții naţionale şi judeţene”, ne spune Beatrice. În clasa a IX-a s-a calificat pentru prima dată la etapa națională a olimpiadei de limba engleză. Atunci a reuşit să se claseze doar printre primii 10: “Mi-a plăcut experienţa şi am hotărât să mai încerc. Mi-a fost foarte uşor să învăţ engleza, am prins-o mai mult din filme şi din cărţi. Într-o vreme îmi plăcea destul de mult și franceza, dar la liceu am ales engleza”.

În urma parcurgerii cu brio a etapelor, mai întâi locală şi apoi judeţeană, şi după proba de baraj, Beatrice a reuşit să se califice din nou la etapa națională a olimpiadei de limba engleză și să câștige, de această dată, locul 1. „În total am fost 164 de elevi. La clasa a X-a au participat 50, iar din Argeş a mai fost o fată la clasa a IX-a. Au fost 3 probe: cea scrisă, o probă orală şi una de listening. Nu aş zice că a fost o zi bună de-a mea! Toţi eram foarte bine pregătiţi şi pasionaţi şi era destul de greu să dau un pronostic. Nu mă aşteptam să câştig!”, ne mărturiseşte eleva, unul dintre tinerii excepționali cu care se mândrește Colegiul Naţional „I.C Brătianu” din Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Acum elevă în clasa a XI-a la profilul matematică-informatică bilingv, în vârstă de 17 ani, Beatrice Mustocea își dorește ca pe viitor să urmeze facultatea de medicină și ulterior să plece la rezidenţiat în străinătate. Îi dorim multă, multă baftă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3