930 x122 grota rece

poana lacului

FUGARUL CĂUTAT DE TOATĂ POLIȚIA ARGEȘ, REȚINUT

UPDATE: Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, „urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă”, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„Trei persoane din comuna Uda sunt bănuite că l-ar fi ajutat pe cel în cauză să se sustragă cercetărilor. Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului.”, mai precizează sursa citată. 

Alexandru Florin Barbu, bărbatul suspectat că pe 19 noiembrie 2017 a rănit din culpă doi polițiști și că a fugit de la locul accidentului a ajuns, în sfârșit, pe mâinile Poliției. Astăzi s-a predat.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Suspectul, în vârstă de 28 de ani, din comuna argeșeană Uda, se află la această oră la Poliția Pitești pentru audieri. Cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 de ore.

În lipsă, bărbatului i s-a făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis a unui autovehicul și fugă de la locul accidentului.

Amintim că pe 19 noiembrie un echipaj mobil de Poliție de la Secția Rurală din Poiana Lacului a plecat în urmărirea bărbatului, bărbat aflat la volanul unui autoturism și care nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor. Oamenii legii ar fi avut informații potrivit cărora individul nu deține permis de conducere auto.

În timpul urmăririi, în momentul în care mașina Poliției ar fi încercat să-l depășească pentru a ajunge să-i bareze drumul, individul ar fi virat brusc și ar fi lovit cu autoturismul mașina de Poliție. În urma impactului, autospeciala de Poliție a fost proiectată într-un șanț.

Mai precizăm că în timpul urmăririi unul dintre polițiști a tras focuri de armă în încercarea de a-l opri pe bărbatul fugar. În zadar. Bărbatul nu a oprit și s-a făcut nevăzut.

Cei doi polițiști răniți, dar nu grav, au fost transportați la timpul respectiv la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru investigații medicale. Polițiștii sunt de la Secția Rurală Poiana Lacului. Amănunte despre acest caz, AICI. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90