930×122 CAPRA 5

comuna hârsești

(GALERIE FOTO) ARGEȘEANUL DAT DISPĂRUT, GĂSIT UNDE NIMENI NU SE AȘTEPTA

În urmă cu câteva zile, Poliția Argeș anunța dispariția unui bărbat, Marian Micu, de 42 de ani, din comuna Hârsești (AICI, subiectul pe larg). Bărbatul locuia singur, iar polițiștii au fost sesizați de mama acestuia. Cu puțin timp în urmă, Biroul de presă al Poliției Județene ne-a informat că bărbatul a fost găsit.

Citiți și: Breaking. Toată România stă cu sufletul la gură! Ce s-a întâmplat cu copilul dispărut

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat pe raza localității Ștefănești (n.r. – orașul argeșean Ștefănești) pentru a ridica salariul de la firma la care lucra, cerând să intre în concediu medical, după care nu a mai fost văzut.

În seara zilei de 7 octombrie 2019 acesta și-a sunat sora, alarmând-o că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece.

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

Bărbatul a fost căutat de 150 de polițiști pe raza localității de domiciliu, fiind scotocite albia pârâului Cotmeana, islazul și peste 50 de proprietăți.

În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea în locuința unei femei de 47 de ani, din aceeași localitate, cu care bărbatul avea o relație (n.r. – a fost găsit ascuns sub o masă). Cel în cauză și-a justificat gestul invocând niște datorii financiare (n.r. – bărbatul și-ar fi înscenat „dispariția” pentru a scăpa de plata unor datorii la bancă).

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română-Biroul Operațiuni Speciale Pitești, iar în activități au fost angrenați și 20 de jandarmi din Argeș”, precizează sursa citată.

„Polițiștii fac verificări, (…) bărbatul riscând să fie sancţionat contravențional, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență, amenda prevăzută pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție fiind cuprinsă între 1.500 și 5.000 de lei”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș. (Sursă foto: Poliția Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA