EcoMoto 930×122

mioveni

    (GALERIE FOTO) DEFILARE ÎN MIOVENI

    Defilare în Mioveni. În Mioveni zeci de coroane și jerbe de flori au fost depuse astăzi la monumentele eroilor cu ocazia Zilei Naționale a României. Depunerea de coroane de flori la monumentul din Centrul Civic al orașului a fost precedată de intonarea imnului de stat și de o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți.

    Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

    Au participat oficialităţi locale și judeţene, cadre militare ale Ministerului Afacerilor Interne, ale Ministerului Apărării Naționale și ale Administrației Naționale a Penitenciarelor, reprezentanţi ai Guvernului, ai Parlamentului și ai asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria”, veterani de război şi cetăţeni.

    Evenimentul s-a încheiat cu pasul de defilare al militarilor din Armată (de la Batalionul 49 Apărare CBRN și Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă “Mihai Viteazul”, ambele din Pitești), al cadrelor MAI (de la Jandarmerie și Inspectoratul pentru Situații de Urgență) și al cadrelor de la Penitenciarul Colibaşi şi cu programul artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale “George Topârceanu” și ai Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu” din Mioveni.

    Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90