Donaris 930 x 122

mioveni

    (GALERIE FOTO) ELEVII DIN MIOVENI AU GĂTIT FRANȚUZEȘTE

    6 echipe, formate din 30 de elevi reprezentând școlile ”Liviu Rebreanu”, ”George Topârceanu” și ”Iulia Zamfirescu”, s-au întrecut astăzi în cadrul concursului culinar „Ziua bucătăriei franțuzești”, care s-a desfășurat la Casa de Cultură Racovița.

    Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

    Organizat de Asociația Mioveni – Landerneau în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Argeş şi Centrul Cultural Mioveni, evenimentul a fost o incursiune în lumea fascinantă a mâncărurilor tradiţionale franțuzești, cu o dublă dimensiune: educativă și distractivă.

    La final, juriul a punctat preparatele gătite de concurenți, luând în calcul mai mulți factori: gustul și prezentarea preparatului, dexteritatea și originalitatea concurenților. Iată câștigătorii:

    Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

    Locul I – echipa ”Les cinq étoiles” – Școala Gimnazială ”George Topârceanu”

    Locul II – ”Les coquilles” – Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”

    Locul III – ”Les  petits chefs” – Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”.

    Pe locurile IV, V și VI s-au clasat elevii de la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu și Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”.

    Micuții bucătari au fost premiați și felicitați de organizatori și profesorii îndrumători. Alături de aceștia s-a aflat și primarul Mioveniului, Ion Georgescu. Primarul s-a declarat extrem de încântat de preparatele câștigătoare.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90