EcoMoto 930×122

furt

(GALERIE FOTO) SPARGERI ÎN ȘTEFĂNEȘTI. FURT URIAȘ

Spargeri în Ștefănești. Sume de bani, 350 de grame de aur, mai multe ceasuri şi un telefon mobil au fost recuperate de poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale din orașul Ştefăneşti, sub coordonarea procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, în urma cercetărilor făcute într-un dosar penal de furt calificat. Două persoane care ar fi participat la săvârşirea infracţiunilor au fost identificate.

Citiți și: Spectacol de hoție la Argeș Mall! Puștiul maestru care a uimit securitatea!

Poliţiştii au stabilit că anul acesta, în perioada 20-28 august, un minor, în vârstă de 17 ani, din Ştefăneşti, ar fi pătruns prin efracţie în patru imobile din oraș, de unde ar fi sustras mai multe sume de bani, bijuterii din aur şi un telefon mobil.

Pe 15 septembrie 2016 poliţiştii au identificat doi piteșteni, de 26 și 27 de ani, care ar fi valorificat bunurile furate la case de amanet din Bucureşti şi Slatina. Oamenii legii au recuperat întreaga cantitate de bijuterii din aur, toate ceasurile furate şi telefonul mobil. Valoarea prejudiciului recuperat de poliţişti este de 98.000 de lei.

Citiți și: Exclusiv. Imagini absolut dramatice cu accidentul mortal din Argeș!

Amintim că pe 29 august 2016 poliţiştii din Ştefăneşti au reţinut minorul în cauză pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar pe 30 august acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de furt calificat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90