Donaris 930 x 122

piata vasile milea

(GALERIE FOTO) VESTE SURPRIZĂ ÎN PIAȚA „MILEA”

Veste surpriză în Piața „Milea”. Astăzi a avut loc deschiderea oficială a Târgului „Toamna piteşteană”, organizat de Primărie în Piaţa „Vasile Milea” din centrul municipiului.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

240 de comercianţi de legume, fructe, produse procesate şi articole de artizanat participă la acest târg, care se va desfăşura între 7 şi 16 octombrie 2016.

La deschidere, primarul Cornel Ionică a făcut un anunț surprinzător, surprinzător față de ceea ce tot el anunțase în urmă cu doar câteva zile. Altfel, pe noi nu ne mai surprinde nimic la primarul „Răzgândeanu” al Piteștiului. „Am anunţat de curând că acesta va fi ultimul târg organizat în Piaţa „Vasile Milea” şi că la anul vom muta manifestările similare în zona Bowling. Am primit, însă, foarte multe solicitări de la cetăţeni ca târgurile să rămână în Piaţa „Milea” deoarece le convine mai mult zona, iar noi vom face tot ce putem pentru a răspunde doleanţelor dumnealor.”, a spus primarul.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Sătulă de bâlciuri în buricul orașului, opinia publică a cerut Primăriei mutarea din zonă centrală a tuturor evenimentelor sezoniere de acest gen.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90