930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

(GALERIE FOTO) ZIUA TINERETULUI, ANIVERSATĂ ÎN MIOVENI

Ziua Tineretului, aniversată în Mioveni. Centrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni, în parteneriat cu instituțiile de învățământ din oraș, au organizat ieri evenimente speciale cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

La deschidere au participat oficialități locale, primarul Ion Georgescu, managerul Centrului Cultural, Alin Călinescu, primarul comunei Bogați, Ion Gârleanu, consilieri locali și profesori de la instituțiile de învățământ.

Ziua a început cu o activitate desfășurată la Baza Sportivă Racovița, acolo unde zeci de elevi de la clasele V-VIII s-au întrecut în Crosul Centenarului. Participanții au fost premiați de organizatori cu tricouri și diplome.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Programul a continuat cu un concurs de desene pe asfalt, desfășurat în Centrul Civic al orașului. Elevii au primit câte o șapcă drept răsplată pentru prezența la eveniment.

Ziua s-a încheiat cu un spectacol în Central Civic. Pe scenă au urcat elevii cursului de canto al Centrului Cultural Mioveni și artiști locali.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3