EcoMoto 930×122

concurs

„GENERALUL” EXPLICĂ DE CE S-A RETRAS DIN CONCURS

Astăzi, într-o conferință de presă, Dumitru Tudosoiu a explicat motivul pentru care ieri s-a retras din concursul organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale pentru ocuparea „plină” a funcției de inspector școlar general al județului Argeș. Este o funcție pe care Tudosoiu o ocupă cu delegație până la sfârșitul actualului an școlar. În urma celor întâmplate la concurs, ministrul Educației va decide dacă în septembrie îi va prelungi sau nu delegația în fruntea Inspectoratului.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

„M-am retras din motive personale, acesta este adevărul! (…)

Nimic din legislaţia privitoare la Legea Educaţiei, la Codul Muncii, Calitatea Educaţiei și la metodologiile prin care se aplică legea, nimic din toate acestea nu s-au regăsit în modelele de subiecte de la nivelul concursului. Numai lucruri care nu au nicio legătură cu funcţia de inspector general şi cu ce face inspectorul general!

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Când am aflat că am un număr de 10 grile de susţinut strict pe teorie, strict pe management, iar nu chestiuni de conţinut general şi nimic din ce am studiat, nimic din lucrurile pe care le-am aplicat, am spus nu, mulţumesc!”, a afirmat Dumitru Tudosoiu.

Alți doi colegi de-ai săi din țară au procedat la fel, retrăgându-se din concurs. Spre deosebire de Tudosiu, cei doi au avut contracandidați.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90