SMART KIDS 930X122

centrul cultural

GENERAȚIA CARE SCHIMBĂ REGULILE, SUB LUPĂ ÎN MIOVENI

Generația care schimbă regulile, sub lupă în Mioveni. Nu vor să muncească opt ore pe zi într-un birou, vor mult timp liber şi să lucreze doar dacă au inspiraţie. Sunt generaţia Z, pentru că stilul lor de viaţă e complet diferit, schimbând regulile după care societatea s-a ghidat până în prezent.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Pentru a căuta și a oferi explicaţii, pentru a vedea cum pot fi stinse conflictele dintre generaţii şi pentru a afla spre ce ne îndreptăm, Primăria Mioveni împreună cu unitățile de învățământ din oraș și Centrul Cultural organizează o acțiune tematică de conștientizare și dezvoltare personală educativ-formativă.

Evenimentul va avea loc marți, 26 martie 2019, de la ora 12, la Centrul Cultural Mioveni, și face parte din proiectul educațional “Viitor pentru tineri”, coordonat de consilierul educativ George Nilă.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

Vor participa ca invitați profesor Laura Cepărean, comisarul Emanuel Conea – directorul Penitenciarului Colibași, și inspectorul principal Andrei Stancu de la Serviciul de Investigații a Criminalității Economice – Poliția București, autor al unor volume de poezii.

Aceștia și alți invitați le vor vorbi tinerilor despre provocări, decizii și modelele care ar putea fi urmate în noua societate pe care ei o vor construi.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3