Donaris 930 x 122

incendiu

GOSPODĂRII ÎN FLĂCĂRI – POMPIERII ȘI SMURD, ÎN ALERTĂ

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un altul cu ambulanță SMURD de la Secția de Pompieri Costești au intervenit ieri în cartierul Pârvu Roșu din orașul argeșean Costești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor unei femei în vârstă de 57 de ani care a făcut atac de panică. Femeia a refuzat transportul la spital.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Au ars aproximativ 1.500 de mp de vegetație uscată și mărăciniș. Cauza, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș: „foc deschis în spații deschise”.

Tot ieri, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești-Punctul de Lucru Stolnici a intervenit în comuna Bârla tot pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, care a afectat trei proprietăți.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

La primul proprietar au ars 300 de metri liniari de gard din lemn, 20 de pruni și 2.000 de mp de vegetație uscată. La al doilea, aproximativ 1.500 de mp de vegetație uscată și 10 pruni, iar la al treilea, 2.500 de mp de vegetație uscată și 25 de pruni. Cauza, conform ISU Argeș, a fost „depozitarea jarului nestins și a cenușei în apropierea unor materiale combustibile”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90