930×122 CAPRA 5

ateliere gratuite

GRATUIT! ATELIERE PENTRU COPII LA ȘCOALA POPULARĂ DE ARTE

Gratuit! Ateliere pentru copii la Școala Populară de Arte. Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești, instituție publică subordonată Consiliului Județean Argeș, organizează pe perioada vacanței de vară ateliere pentru copiii cu vârsta maximă de 14 ani.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

În perioada 1 iulie-1 octombrie 2018, copiii care vor să afle dacă au talent îşi pot descoperi şi dezvolta abilităţile artistice participând la atelierele gratuite susţinute de experţii Şcolii Populare de Arte şi Meserii, după cum urmează:

Luni – chitară şi instrumente de suflat

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Marţi – canto şi dansuri

Miercuri – vioară şi teatru

Joi – chitară şi pian

Vineri – orgă electronică şi pictură/grafică.

Atelierele se desfăşoară de luni până vineri, între orele 8 și 20. Cei interesaţi pot participa la câte două ateliere pe zi, timp de cel mult 10 zile lucrătoare.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0248.212.260, cu cel puțin 24 de ore înainte de ziua în care se doreşte participarea la un astfel de atelier şi în limita locurilor disponibile.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90