EcoMoto 930×122

egalității

HAOS ÎN FAȚA LA „ZINCA GOLESCU” (VIDEO)

Sunt momente ale zilei în care circulația auto pe strada cu sens unic Egalității din centrul Piteștiului este un coșmar.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Traficul rutier se desfășoară anevoios în special la anumite ore și ca urmare a aglomerației din fața Colegiului Național „Zinca Golescu”. Fie la prânz (ora 12:50), când elevii care învață dimineață ies de la cursuri, iar elevii care învață după-amiază intră la ore, fie seara (ora 19:50), când și aceștia din urmă pleacă de la liceu, pe trecerea de pietoni din dreptul Colegiului este o forfotă de nedescris.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Se formează coloane de mașini. În plus, traversarea străzii este potențial periculoasă pentru elevi în condițiile unui astfel de trafic aglomerat și a lipsei de educație și responsabilitate a unor conducători auto. Nu insistăm. Toți știm problema capetelor pătrate de la volan.

În timp ce mai marii Primăriei Pitești visează la construirea în zonă a unui pasaj rutier subteran (somn ușor!), credem că o soluție mult mai pământeană ar fi prezența unui polițist rutier în dreptul trecerii de pietoni măcar la orele de vârf de care vorbeam.

Exact aceeași problemă este și pe strada Armand Călinescu, pe trecerea de pietoni din fața Colegiului Național „I.C. Brătianu”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90